A tavalyinál is több programmal várják a látogatókat

A fürdő családbarát jellegét erősítve, a három év alatti gyermekek idén már ingyenesen látogathatják a strandot a város vezetésének döntése alapján – erről is beszámolt a létesítmény szezonnyitó sajtótájékoztatóján Filóné Ferencz Ibolya polgármester. Csütörtökön, a nyitás napján ugyan egy kissé szeles volt az idő, de néhány fiatal már élt a lehetőséggel, és megmártózott a kellemes hőmérsékletű medencékben. Remélhetőleg a nyár további részében kegyes lesz az időjárás, a legfontosabb tényező, amelyre sajnos az üzemeltetőknek nincs ráhatásuk. Ezen felül minden más szempontból felkészültek a kezdésre: a strand műszaki állapota rendben van, és még a tavalyinál is több szórakoztató- és sportprogrammal várják a látogatókat.

Filóné Ferencz Ibolya polgármester elmondta, immár a hatodik szezont kezdik meg, és eddig minden évben igyekeztek újdonságokkal szolgálni a látogatóknak: tavaly a Strandbüfé épülete készült el, idén – többek között – felújították a nádfedeles árnyékolókat, de ami még fontosabb, hogy a képviselő-testület döntött arról, hogy hároméves korig a gyermekek számára ingyenesen látogatható a strand. Az pedig hagyomány, hogy minden tanuló, aki bonyhádi általános iskolába jár és kitűnő bizonyítványt vehet át az évzárón, egy, a fürdőbe szóló ingyenes szezonbérletet is kap. A város vezetője hozzátette, abban is bíznak, hogy a gyerekek nem egyedül érkeznek, hanem családtagjaikkal, hiszen a fürdő minden korosztály számára kikapcsolódást nyújt.

A létesítményt üzemeltető BONYCOM Nonprofit Kft. ügyvezetője, dr. Farkas Attila hozzátette, nincs műszaki gátja a fürdőzésnek. A témában kedden zajlott le egy szemle, amely során a szakemberek nem tapasztaltak hiányosságokat. Így nincs akadálya annak, hogy egy nyugodt és sikeres szezont vezényeljenek le – ami a hagyományokhoz és a lehetőségekhez igazodva, az iskolai szünidő beköszöntével indul.

– A tavaly debütált és jól bevált programokat megtartjuk, sőt, bővítjük is a kínálatot. Összességében még több lesz a szórakozási lehetőség a strandon a fürdőélmény mellett – mondta a létesítmény program és marketing felelőse, Vizin Balázs. A mostani szezon a rendezvények tekintetében is a 16-ai hétvégén kezdődik, 15 órai kezdettel családi délutánra várják a látogatókat. Amit kínálnak: ingyenes légvár, trambulin, gokart, a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ munkatársainak köszönhetően kézműves foglalkozások, a bonyhádi önkéntes tűzoltók révén pedig habparti. A kommunikációs szakember kiemelte, a további programokról részletesen a fürdő honlapján és facebook oldalán, illetve a város internetes oldalán is tájékozódhatnak az érdeklődők. Ízelítőül a várható fellépők közül sorolt fel néhány nevet: Burai Krisztián, Irigy Hónaljmirigy, MC Hawer és a Tekknő, Varga Ferenc és Balássy Betti. Azt is elárulta, hogy nem marad el idén sem a méltán népszerű lézershow július 21-én, augusztus végéhez közeledve lesz nosztalgia est élőzenével, a nyárzárót pedig az augusztus 26-i hétvégére tervezik.

A kínálatot sportprogramok is színesítik. Már most elkezdődik és három hétvégén keresztül tart a strandfoci bajnokság, amelyet a Magyar Labdarúgó Szövetséggel közösen szerveznek, valamint két strandröplabda rendezvényük is lesz a Bonyhádi Röplabda és Szabadidő Klub koordinálásában. Fontos, hogy a Strandbüfé – amely idén a zenés rendezvények társszervezője is – a foci vb ideje alatt kívülről is megközelíthető szurkolói terasszal várja a látogatókat.

Nem csak remek fürdőélménnyel, hűsölési lehetőséggel, hanem változatos rendezvényekkel is várja látogatóit a Bonyhádi Termálfürdő. A programokról, árakról, nyitvatartásról a www.bonyhadifurdo.hu internetes portálon, illetve a www.facebook.com/bonyhaditermalfurdo/ oldalon is tájékozódhatnak.

Forrás: Tolnai Népújság/Hargitai Éva

Termárfürdő nyitvatartás:

Hétfő:
11:00 - 20:00

Keddtől - Vasárnapig:
09:00 - 20:00

Reggeli úszás keddtől - péntekig:
06:00 - 07:30

A reggeli úszások csak uszoda bérlettel lehetségesek!

Éjszakai fürdőzés csak előre meghirdetett napokon
20:00 - 23:30

Termálfürdő belépőárak:

Egész napos jegyárak:

Kártyás fizetési lehetőséggel!
Felnőtt belépő
bonyhádi lakosok részére:1.800 Ft
Felnőtt belépő
vidéki lakosok részére:2.200 Ft
Nyugdíjas és diák belépő:1.500 Ft
Csoportos belépő 15 főtől
felnőttek részére:1.200 Ft/fő
Csoportos belépő 15 főtől
nyugdíjasok és diákok részére:1.000 Ft/fő
Sportolói jegy csapatok részére
(strandfoci, strandröplabda):1.200 Ft/fő
Gyermekeknek:
0 - 6 éves korig:500 Ft

Délutános jegyárak:

Felnőtt belépő (15 órától):1.500 Ft
Nyugdíjas és diák belépő (15 órától):1.200 Ft
Úszójegy (18:00 órától):750 Ft

Bérlet árak:

6 napos felnőtt bérlet:9.000 Ft
6 napos nyugdíjas és diák bérlet:7.500 Ft

Éjszakai fürdőzés:

előre meghirdetett időpontban1.800 Ft

Napágy:

Nyugta a pénztárnál váltható:500 Ft
Vízhőfok:
Élménymedence:28 - 32 °C
Ülőmedence:36 - 38 °C
Gyermekmedence:30 - 32 °C
Elérhetőségeink:
Cím: 7150 Bonyhád, Deák F. u. 10/D
Telefon: +36 (20) 409 6361
E-mail: info@bonyhadifurdo.hu
Időjárás:
Térkép:
Facebook:
Minden jog fenntartva!